30 листопада 2020

Всеукраїнський заочний конкурс робіт юних фотоаматорів "Моя країна – Україна!"

            


Відповідно до Плану роботи Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді на 2020 рік,  листа Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України від 20.11.2020 № 246 ,,Про проведення Всеукраїнського заочного конкурсу робіт юних фотоаматорів ,,Моя країна – Україна!” з листопада по грудень 2020 року проводиться Всеукраїнський заочний конкурс робіт юних фотоаматорів ,,Моя країна – Україна!”.

Конкурс проводиться з метою формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни, розвитку пізнавальних процесів у дітей, зокрема уяви, сприйняття, уваги, мислення, формування екологічної культури.

До участі в конкурсі запрошуються учні та учнівські колективи закладів загальної середньої, професійно-технічної (професійної) і позашкільної освіти віком від 7 до 18 років.

Конкурс буде проводитись у два етапи (обласний та всеукраїнський) за наступними номінаціями:

- пейзаж;

- натюрморт;

- жанрове фото;

- памятки архітектури;

- живий світ (фото тварин та рослин);

- експериментальне фото (застосування програми AdobePhotoshop).

Кожен учасник може надіслати на обласний етап конкурсу тільки одну фотографію на кожну номінацію (максимально 7 фотографій).

На обласному етапі роботи приймаються до 15 грудня 2020 року на електронну адресу ekocentrpoltava@ukr.net (з поміткою ,,Моя країна – Україна!”).

Роботи переможців обласного етапу будуть відправлені для участі у всеукраїнському етапі до Національного еколого-натуралістичного учнівської молоді.

Детальна інформація про конкурс розміщена на сайті НЕНЦ за посиланням https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2020/01/20-11-246.pdf.

Координатор конкурсу у Полтавській області – Грищенко Наталія Юріївна, контактний телефон (0532) 54-55-25.

Немає коментарів:

Дописати коментар